Frajeri ne vole žene sa pretjeranim make up-om

 Frajeri ne vole žene sa pretjeranim make up-om

Žene vole šminku, u to nemamo sumnje, ali zašto muškarci ne vole kada one pretjeruju sa puderom i raznim sjenilima za oči.

Većina žena će u svakom trenutku imati šminku, mali postotak će staviti tek puder i maskaru, a najmanje žena će se pojavit bez ičega na licu. Muškarci su sami rekli kako su im draže upravo žene koje ne koriste šminku. Naravno, za određenu priliku će se uljepšati, ali kada se nalaze samo njih dvoje i to u kući kod jednog, po njima nema potrebe da žene mažu lice.

Oni vas žele vidjeti bez tone šminke i žele znati kako bez nje izgledate. Najgore od svega im je zapravo to što šminka ostavlja trag. Prvo, crveni ruž ostaje po cijelom njegovom licu, a često ga zna i okusiti. Puder nalazi po svojim majicama i košuljama, a to zaista ne vole.

Također, mnoge žene ne znaju upotrebljavati šminku, iako misle suprotno, te često znaju pretjerati s njom i izgledaju katastrofalno. Nema potrebe stavljati toliko toga na sebe ukoliko se ne znate svim sitnicama koristiti. Primjerice puder. Crta pudera koja se vidi na vratu je totalno neprivlačna, pogotovo ako stavite krivu nijansu i uz sve to ne stavite dobro olovku, a možda vam određeno sjenilo uopće ne pristaje.