Formula za pronalazak prave ljubavi

 Formula za pronalazak prave ljubavi

Sjetite se samo koliko formula ste učili ili još uvijek učite iz matematike, a to vam u životu nikada neće trebati. No, bilo bi super kada bi postojala neka formula pomoću koje ćete pronaći ljubav. E da to postoji, tu formulu biste učili svaki dan. Pravu ljubav teško je pronaći, nekima se posrećila, nekima nije i upravo te osobe pokušavaju iz dana u dan otkriti neki način kako pronaći pravog partnera/ partnericu za sebe. Postoji nekoliko faktora koji su ključni za ljubavnu sreću.

Prvi od njih je različitost i upravo to je vaša prednost. Ne postoje dvije jednake osobe na svijetu, vi ste drugačiji i upravo to morate dobro iskoristiti. Vjerojatno vam je izgled prvi na pameti jer to se uvijek prvo primijeti. Možda zvuči nevjerojatno, ali nemojte se previše brinuti oko toga jer će vas upravo zbog drugačijeg izgledati primijetiti. Zanimljiva činjenica je kako su izrazito atraktivne i izrazito neatraktivne osobe pridobile najviše pozornosti, oni koji su izazvali potpuno suprotna i drugačija mišljenja. Pokušajte se izdvojiti, budite originalni i zanimljivi. Takve osobe svatko primijeti. Ukoliko želite nekoga upoznati morate se pokrenuti. Nemojte misliti kako će ta osoba pronaći vas ili da će samo tako pasti s neba. Budite aktivni, izlazite, družite se s ljudima, upoznajte nove osobe. Odaberite neki sport ili hobi, radite nešto što volite. Oni koji se trude na kraju i dobiju ono što su željeli te pronađu svoju pravu ljubav. Tu i tamo će biti neugodnosti i razočaranja, ali to je sasvim normlana stvar koja će se pronaći na vašem putu prema sreći. Upornost se uvijek isplati.

Postoje i neka istraživanja koja su pokazala kako su provokacije zapravo zdrave za vezu. Osobe koje su svađaju često i ostaju zajedno. Naravno, bitan je način svađe. Oni sa pozitivnijim stavovima ostali su zajedno jer su shvaćali zašto je njihov partner/partnerica tako reagirao. Kada svom partneru stalno govorite i spominjete njegove loše osobine tada nemojte očekivati da će on ostati sa vama.