Flertovanje ili zavođenje – igra u osvajanju

 Flertovanje ili zavođenje - igra u osvajanju

Zavođenje je igra, baciš mamac i čekaš hoće li se šta uhvatiti. U igri flerta uspješnije su žene. Najčešće je poanta u tome da je znakove flerta teško prepoznati, a to bolje ide ženama.

Muškarce uopće nije teško zavesti. Ponekad je i više nego dovoljan ženski šarm, nježan glasić, pogled i on je pao. Neki muškarci su malo teži ne prepoznavaju situaciju i traže veći trud. Morate preuzeti inicijativu i osloboditi ženstvenost u sebi. Početak svakog flerta je pokoji značajan pogled, osmijeh. Ne štedite na komplimentima. Muškarac vjeruje u svaki kompliment upućen njemu i uvijek je dobrodošao. Omiljena ženska igra je da se prave slabe, nemoćne kojima je potrebna vaša pomoć ali i prisutnost. Pustite ga neka bude vaš zaštitnik. Primjerice pustite ga da vam promjeni ulje u autu, ponese prtljagu, otvori vrata. Osjećati će se potrebno, korisno i podizati će mu se ego. Oni su duboko u sebi jako emotivna bića. Pomozite mu da se opusti i da emocija izađe van. Biti će mu lakše, a i vi ćete ga upoznati i u drugom svijetlu. Ravnopravnost u flertovanju je poželjna. Drugim riječima možete i vi nekad nešto platiti, organizirati večeru, putovanje i iznenaditi svoju drugu polovicu. Nikako ne glumatajte da bi mu se svidjele. To ne traje dugo i na kraju ćete se oboje razočarati.

Zavođenje je individualna igra u kojoj je bitno pronaći zlatnu sredinu. Nikako ne smijete biti naporne, ali morate mu jasno dati do znanja da vam se baš on sviđa. Opustite se i zaigrajte. Jednom će netko upasti i u vašu mrežu.