Flert preko interneta

 Flert preko interneta

Društvene mreže olakšale su puno toga. Postale su sasvim uobičajen način zavođenja. Dobro se zabavljate, dijelite slike i statuse te gledate kako drugi žive, a istovremeno gledate tko bi mogao biti potencijalni partner. Ovisno o tipu muškarca s kojim se dopisujete možda ga možete zavesti samo jednom porukom.

Prvo pravilo virtualnog flerta je postavljenje profilne slike koja što vas vjernije prikazuje. Obavite domaću zadaću, pronađite zajedničke prijatelje i raspitajte se o osobi koja vam je zanimljiva. Zajednički prijatelj može biti i posrednik u upoznavanju. Istaknite se u masi profila ali pokušajte biti što manje napadni. Ne pretjerujte, nemojte istoj osobi u jednom danu slati poruke na facebook, skype, viber. Procijenite što od toga redovito održava i javite se samo na jednom mjestu.

Stavljajte smajliće da bude jasno kada se šalite. Internet kartice su u početku zabranjene jer druga strana vas ne pozna dovoljno i mogla bi nešto pogrešno shvatiti. U virtualnom svijetu je bolje pružati što manje informacija o sebi. Ne prihvaćajte prebrzo poziv na izlazak. Pružite ljudima priliku, ne isključujte odmah osobe koje vam se pokušavaju udvarati. Virtualnim flertom možete se dobro zabaviti, a i nikad se ne zna gdje vas čeka srodna duša.