Flert je prijevara

 Flert je prijevara

Što biste nekome odgovorili kada bi vas pitali što je to prijevara? Nagađamo kako biste prvo spomenuli fizički kontakt između dvoje ljudi i to bi vam vjerojatno i bio jedini odgovor. Tu ste u krivu jer postoji puno više načina prijevare na koje ne biste nikada pomislili.

Većina smatra kako je prevara samo fizička, ali što kada vaša draga osoba flertuje sa nekim drugim? Smatrate li to prijevarom? Nekima se to možda čini kao bezopasno ponašanje, ali takva zabava ubrzo preraste u nešto više. Dobacivanje laskavih komentara, dopisivanje sa drugom osobom te lajkanje provokativnih slika na društvenim mrežama je loš znak. Flertom se započinje nešto više od prijateljstva, tako započinju brojne veze. Flert služi kao pokazivač da vas zanima određena osoba, ali na ljubavni način.

Simpatično flertovanje i često razgovori bili su dio vašeg upoznavanja sa partnerom, a nakon nekog vremena započeli ste vezu. Upravo to se može dogoditi ako dopustite da vaša draga osoba to radi sa nekim drugim. Uskoro bi mogli ostati solo, a prijevara vam se događala doslovno vama pred očima. Tu vezu možete prekinuti ili razgovorom pokazati toj osobi njegovu grešku.