Filmski citati o ljubavi

 Filmski citati o ljubavi

Mnogi citati izgovoreni u filmovima ostaju u sjećanju jer su zapravo i istiniti te govore o brojnim parovima. Možda neki ti citati mogu dati neke ideje za romantične večeri ili izlaske.

Bilježnica (The Notebook) – Volim te. Zbog tebe sam onaj koji jesam, Ti si svaki razlog, svaka nada i svaki san koji sam ikad imao. I bez obzira na to što će se dogoditi u budućnosti, svaki dan proveden s tobom za mene je najbolji dan u životu. Uvijek ću biti tvoj.

Kad je Harry sreo Sally. (When Harry met Sally) – Kada budeš shvatio da ostatak života želiš provesti s određenom osobom, željet ćeš da taj ostatak života počne što prije.

10 razloga zašto te mrzim (10 things I hate about you) – Mrzim način na koji razgovaraš sa mnom, i kako radiš frizuru. Mrzim tvoje cipele, i način na koji mi čitaš misli. Mrzim što si uvijek u pravu. Mrzim kad me tjeraš na smijeh, isto kao i na plač. Mrzim što te nema kraj mene, i činjenicu da me nisi nazvao. No najviše mrzim to što te ne mrzim. Nikako, ni trunčicu, baš ni malo.

Prljavi ples (Dirty Dancing) – Ja? Ja se bojim svega. Bojim se onoga što sam vidjela, što sam učinila, onoga što jesam. A najviše od svega bojim se da ću izaći iz ove sobe i nikad u životu neću osjećati ovo što osjećam prema tebi.

Odbjegla nevjesta. ( Runaway bride) – Jamčim ti da ćemo imati teških trenutaka. Jamčim ti da će prije ili kasnije jedan od nas htjeti pobjeći. Ali isto tako ti jamčim da ću žaliti do kraja života ako te ne pitam da budeš moja. Zato jer duboko u srcu znam da si ti ona prava za mene.