Čestitke za vjenčanje – što napisati

Čestitke za vjenčanje - što napisati

Ponekad nam nedostaje inspiracije što napisati u čestitku za vjenčanje. Donosimo vam nekoliko primjera, dovoljno je samo izabrati jedan, upisati tekst u čestitku i spremni ste.

Biti voljen i biti izabran u ljubavi, to je najljepše što ti se može dogoditi u životu. Iskrene želje za zajednički život.

Ako se vjenčaš i uđeš u brak, ti želiš drugome pružiti sigurnost. Ako se vjenčaš i uđeš u brak ti želiš ići istim putem u dobru i zlu, sve dane života svoga. Stoga ste i uzeli prsten, stavili ga na prst najdražeg čovjeka i rekli: Primi ovaj prsten u znak moje ljubavi i vjernosti. Neka vaša ljubav bude dovoljno jaka da govorite to jedno drugome svaki dan iznova.

Kad ljubav podijelite s voljenom osobom ona postaje život. najljepše želje za zajednički život.

Ljubav ne znači gledati jedno u drugo, već zajedno gledati u istom smjeru. Sretno vam putovanje.

Danas je poseban dan! Proslavite čaroliju vaše ljubavi i uživajte u svakom trenu budućeg zajedničkog života.

Zagrljajem branite se, Poljupcima hranite se, suzama tješite se, pogledom pratite se, zauvijek volite se.

Postoji jedan zakon fizike koji kaže da dva tijela ne mogu u isto vrijeme biti na istom mjestu. No, srce ne poštuje taj zakon. Zakon srca glasi ovako: Dva srca mogu i trebaju biti u isto vrijeme na istom mjestu. Štoviše, zakon srca govori, da dva srca mogu biti jedno.

Ne želim da vam se ostvare sve želje jer onda više nećete željeti, ni svi snovi jer onda više nećete sanjati. Želim da vam se ostvari onoliko koliko je dovoljno da budete sretni.

Sam je čovjek nesavršena stvar, mora naći drugoga da bi bio sretan. Vi ste pronašli jedno drugog.

Želim da vam budući život bude savršen kao današnji dan. Neka uspomene ostanu zauvijek, a snove dijelite cijelim vašim zajedničkim putem. Sretno.

Vjenčanje je najljepši dan za mladence i treba im poželjeti svu sreću, te im dati do znanja kako je ljubav zaista oo najbolje što im se moglo dogoditi.