Budite zaljubljeni kao i prvog dana

 Budite zaljubljeni kao i prvog dana

U početku je sve bajno i krasno, zaljubljeni ste i obožavate jedno drugo. Ne prođe ni sat, a da se ne čujete ili dan da se ne vidite. Sve ide u tom smjeru, ali kako prolaze tjedni tako si počinjete dosađivati. Možda to krene odmah, a ponekad se dogodi nakon godinu dana veze. Kao i svaki problem, i ovo se može riješiti.

Morate se više posvećivati jedan drugome, grlite se i ljubite više. Nemojte doći kući nakon napornog dana i svatko otići u svoj kutak. Sjednite zajedno, zagrlite se i popričajte o svom danu. Recite jedno drugome što vas muči, kako napreduje posao, a kasnije krenite razgovarati o zabavnim i lijepim stvarima. Što biste voljeli učiniti u budućnosti. Planirajte svoje vrijeme unaprijed.

Zahvaljujte jedan drugome svaki dan. Puno puta je vaš partner učinio nešto za vas i nikako mu ne smijete zaboraviti reći hvala. Dajte si komplimente svaki dan i to ne mora uvijek biti za izgled. Koji puta napravite neko iznenađenje. Ovaj vikend se negdje možete zaputiti ili uzmite godišnji te odite na dva tjedna daleko od poznatog mjesta i ljudi. Ponekad izađite sami, a ponekad dogovorite spoj u četvero za najbolje prijatelje.