Budite svoji

 Budite svoji

Većina će napraviti bilo što kako bi privukli određenu osobu, pa čak i nešto totalno nemoralno. Dečki padaju na prekrasne djevojke, a isto tako i žene na zgodne muškarce kojima je često na pameti jedna stvar. Njime su zaluđene i učinit će sve kako bi ga pridobile. Žene su pravi misteriji koje privlače muškarce ljepotom. Nemojte nikada pristati na nemoralne stvari kako biste pridobili muškarčevu pozornost. Zar zaista mislite da vrijedite tako malo? Imajte na umu da vrijedite i upravo tako ćete privući najboljeg muškarca. Neka se potrude oko vas.

Nemojte nikada trčati za muškarcima, oni vole osvajati žene stoga im dopustite da to i učine. Budite žena kakva trebate biti. Odaberi muškarca koji ćete držati za ruku umjesto da te dodiruje na drugačiji način. Ostavite se filmova i sapunica. Ako vam muškarac uputi kompliment poput onoga da ste mu slatki tada mu se sviđa vaše lice, ukoliko vam kaže kako ste zgodni tada je primijetio vaše tijelo, ali ako vam kaže da ste prekrasni onda znate da je prepoznao vašu unutarnju ljepotu jer tada mu se sviđa vaše srce.

Ovo je stvarni život, a ne neki ljubavni film. Borite se za osobu koju volite, a tu mislimo da prihvatite njezine vrline i slabosti. To je ono što ju čini savršenom. Žrtvujte se za ljubav, potrudite se u ljubavi i vidjet ćete kako je to dobar i istinski osjećaj koji gajite prema voljenoj osobi.