Bivši je bivši

 Bivši je bivši

On je dio vaše prošlosti, ali kada ga vidite na cesti, u kafiću ili nekom klubu odjednom zaboravite na sve njegove mane i voljeli biste potrčati prema njemu i sve mu oprostiti. Nemojte se zaluđivati idejama koje nisu ostvarive. Njega ostavite iza sebe i koračajte prema cilju gdje vas on neće čekati i to s razlogom.

Prekinuli ste s njim jer vas očito nije tretirao kako ste se nadali, njegova osobnost i karakter nisu zadovoljavali vaše kriterije. Jednostavno ste se svađali stalno jer niste jedno za drugo i to morate shvatiti. Vi ga nećete promijeniti, ali se neće ni on promijeniti.

Prisjetite se samo koliko suza ste izgubili radi njega. Svađe su bile teške, ali u svakom tom trenutku niste htjeli popustiti jer poštujete svoje stavove. Upravo to vam je prvi razlog zašto ga trebate ignorirati. Niste se našli na istom putu jer je svako htio svojom stazom. To je teško činiti kada su dvoje ljudi u vezi. Bez kompromisa nema ni veze.

Ne samo da vas je to živciralo već je imao tako grozne navike da ste htjeli poludjeti. U početku je sve to bio slatko, ali kako je vrijeme prilazilo tako ste sve više i više počeli shvaćati kako je zapravo njegovo ponašanje neugodno i bezobrazno. Svega toga se trebate sjetiti kada ga vidite. Nemojte pomisliti kako biste mogli ispočetka sve jer se on neće promijeniti, a i više ste plakali nego se smijali.