Bivša ljubav – pati li osoba za prošlom vezom

 Bivša ljubav - pati li osoba za prošlom vezom

Nema smisla truditi se oko osobe koja je još uvijek u svojoj prošloj vezi. Ukoliko postoji šansa da je osobi stalo do bivše postoji i mogućnost da budete povrijeđeni. Prepoznati osobu koja pati za bivšom nije tako teško.

Osoba koja još uvijek ima neke emocije makar i negativne (primjerice bivša mi je naporna, glupa, iritantna) znači da su osjećaji još uvijek prisutni i da situacija nije čista. Najgori je osjećaj ogorčenosti, ljutnje jer to pokazuje zamjeranja. Šutnja isto pokazuje da mu je stalo do bivše. Osoba koja je preboljela svoju vezu u kratkim crtama će vam ispričati svoje iskustvo koliko god bilo bolno. Situacije kad osoba idealizira bivšu bez obzira na sve pokazuje da je ona još uvijek u njegovom srcu, a vi ste samo zamjena. U takvim slučajevima je najbolje odustati jer sa zamišljenim idealima je se teško boriti. Bivša kao najbolja prijateljica isto je znak za uzbunu. Povezani su prošlošću i vrlo lako se može dogoditi želja da opet budu zajedno.

Ne treba vam emocionalno nedostupna osoba. Riskirate osjećaj povrijeđenosti. Osobi koja pati za bivšom morate dati prostora da rasčistiti sa svojom prošlom vezom jer je to jedini način da krenete u novu vezu.