10 savjeta za dobar brak

 10 savjeta za dobar brak

Vaša ljubav rasla je s godinama i sada ste napokon odlučili spojiti svoja života u jedan i provesti ga zajedno. Naravno, poslije stresa od priprema vjenčanja i svega što dolazi s time, potreban je odmor, ali i slavlje za vječnu ljubav. Ne znate li gdje još provesti medeni mjesec, mi vam donosimo par solucija.

Rim – odlično mjesto za medeni mjesec. Toliko toga za posjetiti, obići, muzeji, antičke građevine, te sam grad koji oduzima dah. Napravite plan što ćete posjetiti, uživajte u zajedničkim pustolovinama, te se još više povežite kroz te dane zajedništva i slavlja svoje ljubavi.

Portugal – portugalska glazba fado i pješćane plaže je zasigurno odlična romantična kombinacija. Opustite se uz njihove zvukove, egotičnu hranu, a obavezno je posjetiti glavni grad Lisabon.

Pariz – jedan od romantičnijih gradova. Ovdje možete naći arhitekturu, spomenike, ovdje se nalazi i najpoznatiji muzej Louvre, te najpoznatija znamenitost Eiffelov toranj. Obavezna je plovidba Senom koju ćete pamtiti kroz cijeli život.

Maldivi – pješćane plaže, palme, sunce, more, kokteli. Ovo je jedan od najidealnijih romantičnih putovanja, pogotovo za medeni mjesec. Uživajte u zajedničkom druženju u tropskome raju sa predivnim prirodnim bojama mora i prirode.

Cape Town – jedna od popularnijih turističkih destinacija, a sve češća destinacija za medeni mjesec. Pješćane plaže, vinogradi, pingvini, te Table planina koja oduzima dah. Ona prekriva čak 75% poluotoka, a svojom prirodnom ljepotom će vas oduševiti.

Iako još ima dosta popularnih destinacija za medeni mjesec, ove su nekako ipak najpopularnije u zadnje vrijeme. Na vam je odluka što želite vidjeti, posjetiti, želite li se samo izležavati na plaži sa koktelom u rukama ili želite doživjeti povijest, arhitekturu i umjetnost. U svakom slučaju, gdje god se nalazili, sigurno ćete provesti trenutke za pamčenje.