10 savjeta za dobar brak

10 savjeta za dobar brak

Bliži se godišnjica braka, a vi ne znate još uvijek što pokloniti svome mužu. Nekome je vrlo lako kupovati darove, dok su neki vrlo zahtjevni i teški po tom pitanju. Neki pokloni nikada ne izlaze iz mode, pa nije ni čudno da se nalaze na ovom popisu koji vam nudimo. Možda vam to pomogne da smislite što ćete kupiti, a možda se i prisjetite nečega što si on zaista želi.

Satovi – oni nikada ne izlaze iz mode, sada ne morate potrošiti puno novaca da biste kupili tako nešto. Dajte si truda i obiđite par dućana, vidjet ćete da je ponuda vrlo velikai sigurno ćete odabrati barem jedan koji bi mu se svidio.

Parfem – i muškarci vole parfeme. Sigurno ima neki svoj najomiljniji, a sigurni i vi imate neki parfem za njega koji volite da nosi. S time ne možete nikako promašiti.

Nakit – voli li vaš muškarac nakit, onda se možete odmah baciti u potragu. Većina muškaraca nosi ili prstenje ili narukvice ili lančiće. tako da vam je izbor dosta sužen. Znate koji model tražite pa vam to također ne bi trebao biti problem.

Hobi – ima li neki hobi koji obožava? Koji mu donosi mir i opuštanje nakon napornog dana? To može biti slaganje maketa, možda odlazak u ribolov ili nešto slično. Odaberite neku sitnicu koja ide uz to i sigurno ćete ga razveseliti.

Odjeća – također odličan poklon. Znate i sami što najviše voli od odjeće i što mu možda i treba trenutno. Nova košulja, kravata, vesta.

Ideja ima zaista dosta, ne treba vam kupnja poklona za dragoga predstavljati problem. Ionako, uvijek se možete unaprijed pripremiti. Pratite što voli, koji su mu interesi, što si želi, a i što mu treba. Ako pak nemate neku originalnu ideju, ovaj popis je uvijk tu.